Gråtkväll med tjejerna

Vardagligt

Jag har en ledig vecka från jobbet denna vecka vilket känns så skönt. Bara att få sova ut på morgonen är otroligt skönt. Men det gör också att jag har så mycket tid till annat. Så igår hann jag både träna och handla på förmiddagen för att sen träffa William efter lunch och bland annat se senaste avsnittet av Game of Thrones. Shit så bra det var!!
 
Efter det begav jag mig till Artic för att möta upp mina fina tjejer från gymnasiet. Blev först middag och sen grät vi ikapp till Me Before You i biosalen. Var en väldigt fin film men det var väldigt svårt att hålla sig från att gråta. När bion var slut kände vi oss inte riktigt redo för att säga hej då utan vi förflyttade oss till Espresso House för en välbehövlig kopp té. För som Sheldon Cooper säger: "When people are upset, the cultural convention is to bring them hot beverages."
 
 
Några bilder från gårdagen via Snapchat. Lägg gärna till mig där: fannyfredrica
 
 
Idag har jag, till skillnad från igår, knappt lämnat sängen. Eftersom jag inte har haft tid att blogga under i princip hela juni men då jag har tagit en massa bilder tänkte till blogginlägg bestämde jag mig för att publicera de inläggen nu i efter hand. Mest för min egen skull då det är kul att kunna gå tillbaka och läsa inläggen senare. Så om ni är intresserade kan ni också bläddra tillbaka lite ;)

Sugen på en festival?

Samarbeten

Vad har ni för planer denna sommar? Jag kommer vara hemma i Luleå största delen av sommaren. Framförallt är det jobb som står på schemat men då jag jobbar på hotellfrukosten så kommer jag bara jobba fram till cirka klockan 13:30 vilket ger mig hela eftermiddagen till att hinna träffa de vänner jag knappt sett sedan jag flyttade. Helt perfekt tycker jag! Men sen tycker jag inte att man bara ska jobba hela sommaren utan också ha lite roligt! Ta vara på tiden man faktiskt är ledig och njuta av - förhoppningsvis - lite sol och värme. Till exempel hade det varit så roligt att dra ihop ett gäng vänner och åka på en festival!

Är det någon av er som ska eller har varit på någon sommarfestival i år? Eller är ni sugna på att gå på någon men har svårt att bestämma er för vilken ni vill åka på? I så fall kan jag tipsa er att kolla in Zmartas festivalindex! De har nämligen gjort en jämförelse mellan åtta av de mest besökta festivaler i Sverige (Emmaboda, Peace & Love, Popaganda, Sweden Rock, Summerburst, Bråvalla, Into the Valley och Way Out West) för att se en ungefärlig kostnad för de olika festivalerna. De har kollat på priserna för biljetter, boende, hamburgare och öl och sedan gjort en genomsnittlig kostnad per dag under festivaltiden. Helt perfekt om man har en budget att hålla sig inom. Till exempel så är Emmabodafestivalen nere i Småland den mest prisvärda med endast 363 kronor per dag. Hur värt är inte det?
 
 
Bildkälla: We Heart it
Spara

Grattis till studenten syster!

Matbilder, Vardagligt

 
Idag tog både min fina syster och kusin studenten!! Tyvärr till ett väldigt trist och blött väder men det var i alla fall varmare än när Sara tog studenten i Gällivare och det bara var 4 grader ute. Men det kändes ändå som att stämmningen var på topp och att studenterna var glada över att ha avslutat gymnasiet. Och det borde de också vara! Nu väntar verkligen ett nytt stadie i livet!
 
Så ett stort grattis till dig Wilma!

Hej då Stockholm, ses igen i augusti!

Vardagligt

 
Just nu är jag på väg ut till Arlanda för att åka hem till Luleå för sommaren. Känns så konstigt att första året på högskolan redan är över. Året har verkligen gått så fort! Vi fick i alla fall en väldigt bra avslut på terminen då våra redovisningar blev flyttade utomhus i det vackra vädret. Var verkligen härligt att få sitta ute i det gräna gräset och njuta av solen. Även om allergin kom med tiden i gräset.
 
Nu känns det dock väldigt tråkigt att säga hej då till alla underbara människor jag lärt känna under året. Tur att jag får träffa alla igen efter sommaren!
 
Spara

Acro yoga gånger två

Träning & Hälsa, Vardagligt

 
Har haft en så rolig förmiddag i dag! Jag och Daniel har tillbringat några timmar tillsammans med Jon och Ulrika ute på gräsmattan vid gymmet och kört acro yoga. Jag och Daniel har ju kört väldigt mycket bara vi två så det var väldigt roligt att köra tillsammans med några andra också.
 
Spara

Sushi med goda vänner

Vardagligt

 
Idag har jag haft min allra sista dag i skolan för terminen och där med min sista redovisning. Så skönt! Vägen hem från skolan var däremot inte lika härlig... Tyckte att det var riktigt skönt att vi fick sluta en timme tidigare efter en hel dag i skolan idag men bara för att jag slutade tidigare innebar inte det att jag kom hem en timme tidigare. Jag satt i stället fast på ett stillastående pendeltåg i en timme. Och som att inte det räckte var det dessutom extremt varmt så det var verkligen inget nöje...
 
Jag hade i alla fall turen att mötas på pendelstationen av Daniel och några vänner och tillsammans for vi och köpte med oss sushi hem som vi åt uppe på vår balkong. Bättre och trevligare middag är svårt att hitta. Efter middagen tog vi med oss lite filtar och la oss på gräset nedanför istället och åt piggelin. Helt perfekt!
Spara
Spara