Båttur ut till Fjäderholmarna

Vardagligt

Igår började skolan igen för min del. Vi hade bara en kort dag med  Personlig professionell utveckling (PPU) vilket var en väldigt bra start på termin tre. Kändes faktiskt väldigt skönt att komma tillbaka till skolan och få träffa alla och komma tillbaka till lite rutiner igen.
 
 
Höjdpunkten igår var dock inte att skolan började utan att vi firade Emelie för en andra gång! Nu tillsammans med några andra och på Rökeriet ute på Fjäderholmarna. Var verkligen en supertrevlig kväll även om vi fick oss en trevlig liten oplanerad springtur.
 
Kortfattat så var vi några stycken som träffades hemma hos Erika innan vi skulle till båten som skulle ta oss ut till ön. På vägen in till södermalm hade vi då lite problem med planeringen och vi visste inte om att bilvägarna kring slussen var avstängda så vi fick parkera bilen långt bort vilket innebar att vi fick lite bråttom för att hinna i tid till båten. Så om ni såg fem personer komma springande (en barfota, med skorna i handen) förbi slussen igår kring klockan tio i sju så var det oss, haha! Men vi hann så det var huvudsaken. ;)
 
 
 
Annars så var det en så mysig restaurang med väääldigt god mat. Jag åt rökta räkor till förrätt och sen en fisk- och skaldjursgryta till huvudrätt. Räkorna var en riktig favorit! Det har verkligen varit en riktig toppenkväll som erbjöd mycket skratt, trevliga människor och god matt!

Vilken tisdag!

Vardagligt

Jag har verkligen haft en helt fantastisk tisdag!
Jag har fått träffa några av mina kära vänner igen för första gången efter sommar. Emelie fyller år idag och då måste vi ju slå till stort och fira. Så det blev bubbel, smörgåstårta och tårta ute i Humlegården där vi satt några timmar och mumsade och pratade igenom allt vi missat under sommaren.
 
 
Efter några timmar utomhus och när både tallrikar och glas var tomma så förflyttade vi oss till Grand Escalier för att ta oss en till drink. Riktig tisdagslyx för att fira Emelie med andra ord! Och var så kul att träffa alla igen. Har verkligen saknat dessa fina tejer! 
 
 

Sommarledigt

Vardagligt

Hej igen allihopa!
 
Min blogg har tyvärr verkligen blivit liggande hela sommaren. Men det har samtidigt varit ganska skönt. Min dator har knappt använts överhuvudtaget under tiden jag var i Luleå. Har varit så mycket annat jag hellre har velat göra så då bestämde jag mig för att helt enkelt ta ett litet uppehåll. Men nu är jag tillbaka. Både tillbaka i Stockholm och tillbaka på bloggen! ;)
 
Min sommar har i alla fall varit helt underbar! Tyvärr har jag varit småsjuk i flera veckor vilket har gjort att alla mina träningsplaner denna sommar gick i stöpet. Men det är väl sånt som händer och som man får leva med. Får ta tag i träningen nu efter sommaren istället.
 
Några av sommarens Instagrambilder
 
1-3. Dagar ute i stugan, 4. Jag och Daniel i Paris,
5. Jag och Sigrid överraskade Sara med att besöka henne i Umeå,
6. Igår kväll då jag hade vänner över och drack Cava och åt mastig chokladkaka
 
Höjdpunkten denna sommar har dock inte varit att spendera sommaren hemma i Luleå igen utan min och Daniels roadtrip! Vi har nämligen tillbringat 16 dagar med att bila genom delar av Europa vilket har varit helt fantastiskt! Tänkte att jag ska förbereda och publicera lite inlägg om resan allt eftersom. Har en hel del bilder att gå igenom först.
 
Hur har eran sommar varit? Någon mer som har varit ute och rest?