Glöggmys

Vardagligt

Idag har jag och min sambo tillbringat dagen med att springa lite ärenden. Vi har bland annat gått runt på IKEA och köpt lite adventspynt då det faktiskt bara är en vecka kvar till första advent... Igen - är sjukt hur fort tiden går! Nu har vi bäddat ner oss i soffan under en filt, tänt lite ljus, värmt glögg och satt på en serie. Är så skönt att kunna ha sånna här lugna kvällar.
 
 
 

Tick Tock

Vardagligt

Livet flyter på som vanligt med en massa saker planerade. Har haft tre av mina kära klasskamrater från gymansiet här på besök i några dagar förra veckan. Var så kul att ha de här! Vi sprang runt i lite affärer i Stockholm men höjdpunkten var i alla fall att gå på förpremiären av sista Hunger Games filmen på den nya IMAX biografen i Mall of Scandinavia! Sjukt bra bioupplevelse. Var dock dåligt planerat att lägga filmvisningen den tiden då det var EXTREMT mycket folk i köpcentret då det var öppningdagen. Har aldrig varit med om något liknande! Var till och med mycket folk kvar när bion slutade kl 23:50 ska tilläggas att det var en torsdag... I Lördags var också underbara Sara och hennes pojkvän på besök i stockholm så jag och Daniel var in till stan för att träffa dem och gå och se stand-up komedi vilket var väldigt roligt.
 
Så förra veckan var en väldigt social vecka för mig. Vilket denna inte har varit. Denna vecka har jag istället haft väldigt mycket i skolan så hela veckan har bestått av plugg, plugg och mer plugg. Har haft två redovisningar, en hemtenta och idag hade jag en salstenta. Men nu är allt över! Så i helgen blir det bara att ta det lugnt och nästa vecka på onsdag åker jag hem till Luleå där jag ska få vara en hel vecka! Ska bli så skönt. Annars har jag varit på en liten arbetsintervju idag och faktiskt fått ett jobb! Jag ska hjälpa ensamkommande flyktingbarn/ungdomar med skolarbeten. Ska bli riktigt roligt! Ska endast jobba en till två dagar i veckan och endast tre timmar åt gången så det blir alldeles lagomt då jag endå ska plugga också. Men nu blir det att bara ta det lugnt resten av dagen. Jag och Daniel ska ta och laga middag och sen blir det nog filmmys.
 
 

Det här med bilder

Djur & Natur, Porträtt & Människor, Vardagligt

Det här med att försöka ta upp bloggandet igen går inte så bra... Dels av anledningen att det känns som att jag alltid har så mycket för mig men mest för att jag inte vill skriva ett blogginlägg utan bilder i bra kvalitet som helst är relevanta till inlägget. Och det tar tid att föra över och redigera bilder, om jag överhuvudtget tar bilder det vill säga.
 
Vi hade i alla fall min familj på besök här i slutet av oktober. Bland annat gick vi runt i Hagaparken där bilderna till detta inlägg är tagna. Direkt efter mina föräldrar och yngsta systern åkte tillbaka till Luleå tog jag och andra systern flyget till Berlin för en liten weekend mitt i veckan. Bilder och mer om det kommer förhoppningsvis senare! Så fort jag får tid ska jag sätta mig och gå igenom alla bilder jag tog. Har tyvärr väldigt mycket i skolan just nu så annat får lida... 
 
[Nikon D7000 + Nikkor 50 f/1.4, 24 oktober 2015]