Några favorit kameratillbehör

Fototips

 
Jag tänkte tipsa er om några av mina favorit kameratillbehör!
 
Fjärrutlösare ~ Jag använder min fjärrutlösare ständigt! Så fort jag har kameran på stativet har jag fjärrutlösaren i handen. Den är inte bara toppen när man ska ta självporträtt utan den är toppen till alla typer av bilder. Jag använder den alltid när jag tar porträttbilder till företag. Det av anledningen att de personer jag fotograferar då oftast inte är vana vid att stå framför kameran. När jag då använder fjärrutlösaren står jag inte gömd bakom kameran utan personen jag fotograferar får se mitt ansikte och blir lite mer avslappnade.
 
Halvtonat gråfilter ~ Detta är perfekt vid till exempel landskapsfotografering där himlen är ljus och marken är mörk vilket gör att delar av bilden ska underexponeras. Ett halvtonat gråfilter kan då göra att det räcker med att ta en bild istället för två med olika exponeringar som sen ska redigeras ihop.
 
Reflexskräm 5 i 1 ~ Perfekt vid porträtt fotografering för att få ett jämnare ljus i ansiktet och få den där glimten i ögat men också vid produkt fotografering för att minska skuggor. Jag har en 5 i 1 reflexskräm  och jag älskar den! Du har allt du kan behöva i en! Det finns en guldig, en silvrig, en vit, en svart och en transparant sida vilka är väldigt smidiga att byta mellan.
 
Close-Up filter ~ Ett mycket billigare allternativ än att köpa ett macro-objektiv och ger väldigt bra resultat! Det fungerar i princip som ett litet förstoringsglas och finns i olika styrkor, från +1 till +10. Själv har jag ett +10 filter som jag tycker är riktigt bra!
 
Alla produkterna här har jag hittat på Kamda som har riktigt bra priser men som också har fri frakt och snabb leveranstid vilket är ett stort plus för mig när jag ska beställa något!
Lydia Elstig

Verkar vara väldigt bra saker!Amanda Jona [SPONTAN]

Många bra grejer :)Sara Navjord

Bra saker :)KassandraPalma

bra tips!Miss Baby Peaches

Vilka bra tips. Jag har både fjärrutlösare och reflexskärm och älskar dem. Har länge funderat på ett macro-objektiv men det känns som att ett close up-filter kan bli ett bra alternativ att testa!KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0