Mina tankar om träning

Träning & Hälsa, Tänkvärt

Just nu har jag krupit ner under täcket efter ett snabbt mage och ryggpass på gymmet. Var riktigt skönt att träna, hade dock gärna haft lite mer tid på mig då jag hade velat göra någon mer magövning men tiden räckte helt enkelt inte till då vi hade en tid att passa. Men så är det ibland och då får man acceptera det. Jag älskar att träna, röra på mig och vara aktiv. Allt från ett tugnt gympass, till en paddeltur i kajaken, promenader eller ett svettigt konditionspass. Varför? Jo för att det får mig att må så himla bra. Det får mig på bättre humör, jag sover bättre, har högre förmåga att koncentrera mig och jag känner mig piggare. Sen ska vi inte glömma att jag kan äta mer också ;)
 
Men även om träning ger en massa positiva effekter går det inte att undgå pressen som kan uppstå. Det kan vara allt från att man själv har sagt att man ska träna varje dag och när man inte kan leva upp till detta känner man att man har misslyckas. Eller att man jämför sig för mycket för andra, kanske genom utseendet eller styrkan. Ja pressen kan vara stor. Men som jag ser det är också du som skapar pressen. Medvetet eller omedvetet. Jag har för mig själv som en grundregel att det är okej att skippa en träning då och då. Det är okej att äta onyttigt någon gång för jag kan inte lyckas hela tiden. Jag är imponerad på till exempel min pojkvän som kan ha en sådan diciplin med sin träning. Det har gett honom fantastiska resultat och han vill verkligen ha sin träning så diciplinerad. Men jag är inte så, jag skippar hellre träningen och sover någon extra timme istället för att åka iväg till gymmet kl fem på morgonen bara för att det är den enda tiden på dagen jag hinner träna. Det är så jag är som person, jag har inte samma diciplin som han har punkt. Jag kan därför inte heller tvinga mig själv att vara så stenhård för att gör jag det kommer träningen tappa det som jag tycker är roligt och istället bli till en stor press. 
 
Istället har jag valt att fokusera på mig själv, utifrån var jag står. Jag har inte samma diciplin så jag kommer inte nå samma resultat som min pojkvän på samma korta tid. Men vet ni vad? Det gör ingenting för jag kommer inte ge upp. Varenda lilla träningspass räcknas och jag kan utvecklas varenda dag och bli en bättre version av mig själv. Det går inte alltid på en rak linje uppåt utan vi har alla våra bätte och sämre dagar och perioder. Men det viktigaste är att jag gör det för min egen skull, på mina villkor!
 
Inte mina bilder, alla är hittade på We Heart It.Sigrid

Såå kloka ord!! Det är faktiskt mycket lättare att ta sig till gymmet om det är någonting man vill göra, och inte någonting man känner att man måste. I slutändan handlar det bara om att du ska må bra, right? Glad som har kloka dig som bästa vän <3 Askul att du har börjat blogga mer förresten!!! :DFannie

Tack! Ja men verkligen, det är så fint :)KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0