En riktig tjejhelg

Vardagligt

Nu var det helg och ledigt igen. Vi hade verkligen en kort skolvecka efter jullovet med endast två dagar vilket var väldigt skönt. Jullovet har varit lite för kort så helgen är omtyckt och den fick en riktigt bra start.
 
Jag, Sara och Sigrid beslöt oss för att åka ut i snöyrslen till Sigrids stuga på fredag eftermiddag för en riktig mysig, trevlig (och onyttig) tjejhelg. Vi lagade pizza och pratade om allt mellan himmel och jord. Tröck i oss en massa lösviktsgodis och naturgodis medan vi spelade sällskapsspel för att sen bädda ner oss i soffan med glass och gråta floder till The Fault In Our Stars. Ja, chokladglassen var behövlig. Efter allt socker, allt prat och alla skratt och tårar tog det inte många minuter för oss att somna när vi väl kom i säng. Idag på morgonen avslutade vi "helgen" med att ställa oss och göra en lyxfrukost, American pancakes, och sen fortsatte vi vårt filmtittande med Burlesque, Divergent och varm choklad med vispgrädde.
 
Det var verkligen två lyckade dagar med två tjejer som jag verkligen har saknat. Eftersom båda bor i andra städer ses vi inte så ofta längre så den här helgen var precis vad jag behövde! En massa kvalitets tid!
 
 
 
KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0