Två jobbiga veckor framför mig

Vardagligt

Som rubriken lyder, jag har för tillfället två jobbiga veckor att vänta mig. Har verkligen jättemycket i skolan med ett flertal prov och inlämningar. Men det är bara att bita ihop och få allt gjort! Idag har jag verkligen bara pluggat, pluggat och återigen pluggat. Till och med min promenad bestod på sätt och vis av plugg då jag bestämde mig för att lyssna på en Podcast som hette What Fuels Global Jihadism med en man vid namn Maajid Nawaz som tidigare var islamistisk extremist. Väldigt intressant! Men eftersom jag har så mycket i skolan finns det vissa saker som kommer under de två kommande veckorna hamna i skymundan. Där hamnar tyvärr bland annat bloggen, allt serietittande och träningen. Jag har tillbringat hela helgen med min pojkvän också och inte lagt en tanke på sådant som skola, blogg eller träning utan bara av att njuta av varenda sekund jag fick med honom innan han skulle åka igen. Därför har jag lite att ta ikapp! Hade i alla fall en väldigt bra helg med mitt hjärta. Vi "firade" lördagen med sushi och sen återupplevde vi första gången vi gjorde något tillsammans bara han och jag. Men vad det nu var får ni fundera på ett tag. ;)
 
Nu sitter jag i alla fall (i andan av att jag behöver en pluggpaus) och tittar på film och dricker te. Tyvärr är jag fortfarande så nedkyld efter min promenad att jag tror att jag måste ta en dusch enbart av syftet att värma mig. Men hur har eran helg varit? Hade ni en bra alla hjärtans dag?
 
 
 
Linn Strömberg

Men åh vad jobbigt att du har så mycket i skolan! Har jättemycket prov efter sportlovet :(FrökenTV, bloggen om tv och film

hoppas veckorna går bra ändåLydia Elstig

Härlig bild!KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0