Pluggdag

Vardagligt

Godmorgon!
Idag har jag en "ledig" dag vilket egentligen innebär en massa plugg! Har en hel del kurslitteratur att läsa. Sen ska jag också ta och hjälpa min mamma att göra en hemsida till sitt företag. Men först ska jag nu ta mig iväg och fixa naglarna. Vad har ni för planer för dagen?
 
 

Vasahem

Vardagligt

Vi har verkligen börjat få ordning på vår nya lägenheten nu. Det som är kvar är i princip bara att hänga upp lite av mina bilder på väggarna och fålla upp gardinerna. Det vi saknar är dock ett skrivbord till när jag ska plugga eller sambon behöver jobba lite hemifrån. Problemet är att vi inte har så mycket plats för ett stort skrivbord utan vi skulle behöva ett skrivbord som inte tar så mycket plats. Så jag har surfat runt lite och hittade detta fina skrivbord från Vasahem som jag fastnade för. Jag gillar att det finns i tre olika storlekar från 103 cm till 115 cm bred och 40 cm till 60 cm djup så det går att välja storlek på skrivbordet utifrån vilken plats man har. Jag är också en sån person som brukar sprida ut mig när jag pluggar och tycker om att ha ett djupt skrivbord så att jag kan ha mycket framme. Men då vi inte har plats för det är detta skrivbord perfekt då den har tre lådor där jag helt enkelt får lägga ner allt sådant som jag vill ha lättillgängligt men samtidigt inte behöver ha framme på bordet medan jag pluggar.

 

Vad tyckte ni om skrivbordet?

 

[Bilder lånad från Vasahem]

Quest Cookies

Matbilder, Recept

Jag har som sagt börjat pluggat på Ersta Sköndals Högskola. Det är dock en bit att pendla från Södertälje till Sköndal så det blir ett antal timmar på pendeln, tvärbanan och bussen varje vecka. Största problemet är egentligen inte tiden det tar att ta sig till skolan och hem. Utan det är att det ofta blir så tidiga luncher och sena middagar! Jag är så hungrig när jag slutar klockan fyra och ska sen ta mig hem och laga middag. Därför har jag försökt göra det till en vana att alltid ha med mig en proteinbar i väskan. Mina favorit bars är definitivt Questbar! En av mina favorit saker med just Questbars är att de är jättegoda att äta som de är men de är också helt perfekta att göra nyttiga och mättande bakverk av. Testa till exempel detta recept på kakor:

Sätt ungen på 200 grader.
Värm valfri Questbar (Tex Chocolate Brownie) några sekunder i micron så den blir mjuk.
Dela den i sex lika stora delar, rulla till bollar och tryck ut till kakor med en gaffel på en plåt.
Sätt in i ugnen i ca 3-5 minuter. (håll lite koll så att de inte bränns)
Färdiga!

Jag brukar beställa mina Questbar från MM Sports. De har många smaker, bra pris och snabba leveranser!
 
 
Sponsrat inlägg

Flyttat

Vardagligt

Det var ett tag sen jag skrev ett blogginlägg nu och mycket har hänt sedan sist! Det största är väl att jag och min pojkvän flyttade ner till Södertälje i början av förra veckan. Vi har börjat få ordning på lägenheten nu också. Är mest bara lite småfix kvar. Jag har också börjat på socionomprogrammet på Ersta Sköndals Högskola, vilket känns jättekul! Har bara haft skola två dagar men det känns som att det kommer bli jättebra! Lärarna verkar väldigt duktiga och engagerade och kurserna verkar bli väldigt intressanta. Nu gäller det bara att styra upp plugget lite vilket är vad jag har tänkt att gör nu. Vi har väldigt mycket att läsa så tänkte att jag ska sätta mig och skriva ihop en planering så jag inte missar något.
 
[Arkiv bild]