Mys-helg

Vardagligt

 
Då var det måndag, ny vecka och fem dagar till helg igen. Jag hade en otroligt mysig helg! Började fredagen med the vampire diaries mys med några av mina underbara vänner. Vi beslöt oss för att börja se om serien från början då den faktiskt var bra! På lördagen jobbade jag på förmiddagen innan jag åkte ut till stugan tillsammans med min pojkvän och vi myste på resten av dagen. Var verkligen en helt underbar höstkväll med god mat, massvis av värmeljus, tänd brasa, filmer och musik. Jag önskar att alla kvällar hade kunnat vara så! Sen var sovmorgonen välbehövlig på söndagen! Det var den första på länge!
 

Beslut

Vardagligt

[New York, 2014-05-30]
 
Jag har verkligen inte varit aktiv här på ett bra tag nu. Har funderat flera gånger på om jag ska ta upp bloggandet igen eller inte. Men har aldrig riktigt kommit fram till något. Så nu har jag bestämt att jag kommer blogga lite då och då, när jag känner för det helt enkelt. Och med det beslutet blev det också en ny design här på bloggen, vad tycker ni?
 
Jag har haft en jättebra sommar som började redan i slutet av maj då jag åkte till New York med min familj. Sen har min sommar mest bestått av jobb, jobb och jobb. Men jag hann också iväg en sväng till Samos, Grekland med min pojkvän. Men nu har skolan börjat igen i alla fall, sista året på gymnasiet och det ska bli så skönt att gå ut gymnasiet till sommaren. Bara ett år kvar! Det kommer gå fort!