Tidigt gympass

Vardagligt

 
Godmorgon!
 
Idag fick min kära pojkvän upp mig kl 6:50 på en ledig dag för ett tidigt gympass. Jag är extremt morgontrött men å så skönt det var att ta sig upp tidigt och gå och träna. Körde mage, rygg och biceps vilket gick riktigt bra. Åt ingen riktigt frukost före jag tränade utan prioriterade sömnen så drack bara en Celcius och åt sen frukost när jag kom hem i stället. Blev kvarg med müsli, ett ägg, grönt te och macka. Så gott! Gick i alla fall riktigt bra att träna utan att ha ätit innan.
 
Nu har jag precis sett klart på veckans avsnitt av The Vampire Diaries så ska gå ut på en promenad med Anna och få mig lite luft också.

Intresserad av att bli fotograferad?

Porträtt & Människor, Vardagligt

[Nikon D7000 + Nikkor 35 f/1.8]

I måndags mutade jag min underbara vän Sara med falsk toscakaka för att ställa upp att stå framför kameran. Jag behöver lite nya bilder till min portfolio och hemsida! Så är det någon av er som läser min blogg som är bor i Luleå och är intresserad av att bli fotograferad, HÖR AV ER! Antingen via mejl, fannyfredrica.blogg@hotmail.com, eller via en kommentar eller vad som helst. Fotograferingen är helt gratis och ni får självklart bilderna, det ända jag vill är att jag ska kunna lägga ut bilderna på min hemsida.
 
Idag har jag bara varit ledig och tagit det lugnt. Träffade Anna tidigare och nu tittar jag ikapp på lite serier och redigerar bilder. Sen efter middagen ska jag och min syster och träna, bendag yeeyy!

Redigering av bilder

Vardagligt

 
Detta lov har börjat extremt bra. Har både idag och igår haft fotojobb i princip hela dagen. Igår var jag på NCC och fotograferade personalen och idag har jag varit på ViSiDA och fotograferat lite allt möjligt till deras hemsida. Nu sitter jag och redigerar bilderna där ifrån och dricker Chai Latte. Ikväll ska jag och killen gå på hockey, köpte han hockeybiljetter i alla hjärtansdag present så nu är det dags. Denna dag har verkligen varit bra helt enkelt!

Jobb och vila

Vardagligt

 
Denna fina söndag har varit ganska lugn för mig. Jag steg upp tidigt för att jobba, åt hotellfrukost till lunch och har sen bara tagit det lugnt och tittat ikapp på Criminal Minds medan min duktiga pojkvän sitter och pluggar hela dagen. Nu ska jag ut på en promenad med Anna och senare ikväll kommer lite andra kompisar över för en liten myskväll. Ska bli så kul att se gamla vänner igen!
 
Hur har eran dag varit?