Lite mer om mig

Om mig

 
Fanny heter jag som skriver här. Är en väldigt glad och positiv tjej på 20 år som är uppvuxen i Luleå men sen augusti 2015 bor jag i Södertälje tillsammans med min sambo som fick jobb här. Själv håller jag på att utbilda mig till socionom på Ersta Sköndals Högskola. Jag brinner verkligen för fotografering och andra kreativa saker. Har nog så gott som alltid något litet, kreativt projekt på gång. Oftast verkar de nog ganska galna och det är inte säkert att jag själv vet hur jag tänker riktigt. Brukar få många frågor vad jag egentligen håller på med när jag står och klistrar tidningspapper på väggen, leker med ståltråd eller står i någon konstig ställning med kameran i högsta hugg. Men det har blivit ett sätt för mig att slappna av och ge mig ny energi och glädje. För mig är helt enkelt att skapa att leva.
 
Annars så älskar jag att träna - kan tillbringa många timmar på gymmet eller på yogamattan. Jag tittar på allt för många serier, har allt för många böcker i bokhyllan (i alla fall om man frågar min pojkvän), kan svepa x antal tekoppar varje dag och älskar att resa och se världen. Jag är också Diakoniaaktivist!
 
Hoppas ni finner lite inspiration här på bloggen för ta upp kameran och upptäcker det jag älskar, att fotografera!
 
Kontakta mig?
fannyfredrica.blogg@hotmail.com
inthearena.blogg.se

läst också samhälls men inriktning kultur (i boden). helt okej program, men hade kanske valt något annat om jag hade möjligheten att gå tillbaka och välja.KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0