Höst boost - Träning

Tips

Hur många gånger har vi inte hört att träning är bra för oss? Att det kommer få oss att må bättre?
Alla som har sagt det, de har helt rätt.
 
På sommaren är det i alla fall för mig mycket lättare att ta sig iväg och träna. Jag menar, det är bara att gå ut utanför dörren och ta en joggingtur, hoppa i vattnet eller spela beach volleyboll med vännerna. Det går att göra så otroligt mycket utomhus och det bästa är att det är gratis! Nu på hösten är det istället kallt, mörkt och trist när man har tagit sig hem efter skolan och att gå ut och springa är kanske inte det första man är sugen på att göra. Så vad ska man göra för att hålla sig aktiv?
 
Här kommer två tips på olika träningsformer för er som inte vill lyfta vikter, eller som vill göra något mer. En träningsform som du kan göra hemma och är gratis, och en som du kan behöva ett gymkort för.
 

 
Mitt första tips är att kolla in Blogilates pilates videor. Hon är för det första en sjukt inspirerande tjej när det kommer till att träna och äta rätt. Hon sitter varje månad och fixar ihop ett helt träningsschema bland hennes videor som man kan följa. Jag lovar att hennes videor kommer vara extremt uttröttande men att hon kommer få er att vilja fortsätta till slutet av videon. Förutom hennes Workout Series så får ni inte missa hennes Cheep Clean Eats.
- - -
 
 
Mitt nästa tips är att dra med en kompis och testa ett pass med PSI - Powerstrike Impact (kickboxning). Jag köpte gymkort under sommaren på Inpuls här i Luleå och har sen dess gått några gånger på det och jag måste säga att det är otroligt kul! Och så otroligt svettigt! Har ni haft en jobbig dag är det helt perfekt att ta ut det på säcken, ta bara med en stor vattenflaska!
Sannah - Foto

Superfin blogg du har, älskar dina bilder och alla dina tips!:)KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0