Höst boost - Film och serietips

Tips

Här kommer första inlägget med Höst Boost'n! Dock lite sent men har haft så himla fullt upp! Tänkte att jag skulle börja med att fylla ett inlägg med tips på filmer och serier för myskvällar med vännerna.
 
 
THE BIG BANG THEORY -
Handling:
Nördfysikerna Leonard och Sheldon förstår sig på det mesta, från den oemotståndliga gravitationskraften hos svarta hål till atomernas komplexa struktur. Men när atomerna samlas i en kvinnas skepnad kommer deras teorier och kunskaper till korta. Det framgår med all önskvärd tydlighet när de får snyggingen Penny till granne i studentkorridoren – hon får hela deras universum att gunga och expandera på sätt som de aldrig hade kunnat föreställa sig...
 
Kommentarer:
Jag hoppas verkligen att ingen av er har missat The Big Bang Theory. Det är absolut en av mina favorit serier! Älskar blandingen av de olika karaktärernas personligheter och skrattar lika mycket varje gång.
 
PRISON BREAK -
Handling:
Lincoln Burrows döms till döden för att ha mördat brodern till USA's vicepresident. Han hävdar dock att han är oskyldig och har blivit utsatt för en komplott. Från början är det bara hans bror, Michael Scofield, som tror på hans berättelse och för att rädda sin bror från en säker död tvingas Michael vidta drastiska åtgärder. Han rånar en bank för att hamna i samma fängelse som sin bror för att hjälpa honom att fly. Han har kunskapen, in i minsta detalj, om hur fängelset är byggt och utifrån det har han byggt en plan för hur de båda skall lyckas fly. Det går dock inte helt enligt de på förhand uppgjorda planerna...
 
Kommentarer:
Den här serien är en av de mest beroende framkallande serier jag har sett. Och tro mig, jag har sett många olika serier. Den är otroligt spännande! Men ja, se till att inte börja se serien före ett viktigt prov utan se den då ni har gått om tid.
 
 
 
THE VOW -
Handling:
Leo och Paige är ett ungt förälskat par i Chicago. En natt råkar de ut för en bilolycka och medan Leo klarar sig oskadd hamnar Paige i koma. När hon vaknar upp igen har hon inget minne av de sista åren i sitt liv och kommer inte alls ihåg tiden hon och Leo har tillbringat tillsammans. Istället kommer hon ihåg tiden då hon var förlovad med en annan man.
 
Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras och fast besluten att inte förlora henne beslutar han att göra allt i sin makt att vinna hennes hjärta. Igen.
 
Kommentar:
Det här är en av mina absoluta favorit filmer. Filmen är inspirerad av en verklig händelse och är i mina ögon helt perfekt. Jag älskar skådespelarna, älskar handligen och tycker den har allt! Den är både rolig, romantisk och sorglig. Allt i ett. Så har ni inte sett den, SE DEN!
 
 
THE GREAT GATSBY -
Handling:
Nick Carraway har flyttat från mellanvästern till Long Island och lär där känna den mystiske Jay Gatsby som lever ett liv i överdådig lyx. Nick kommer in i Gatsbys glamorösa umgängeskrets men så småningom uppdagas hemligheter och tragedier som visar att deras liv inte är så perfekta som de ger sken av.
 
Kommentar:
Såg den här för första gången på bio med mina bästa vänner. Och precis som med alla andra filmer med Leonardo DiCaprio är den fantastisk. Speciellt om ni är som jag och gillar historia och är intresserad av att se hur livet var bakåt i tiden.
 
KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0