Höstlovet har börjat!

Vardagligt

 
Godmorgon!
Jag har lov nu, så otroligt härligt att få vara ledig och inga tider att passa. Tog en liten sovmorgon i morse för att sen äta havregrynsgröt med hallon och banan till frukost och titta på dagens avsnitt av The Vampire Diaries. Nu ska jag dock sätta lite fart och åka iväg till gymmet. Rygg, mage och biceps står på dagens träningspass.
 
Hoppas allt är bra med er, kram!
 
 

London, beautiful London

Resor

London bussar, St Pauls Cathedral, Telefonhytt, Big Ben, London Eye
& kvällspromenad efter Themsen.

Som jag skrev i några inlägg tidigare har jag varit bortrest. Igen. Jag har faktiskt varit utomlands mer det här året än jag någonsin har varit utomland i mitt liv tidigare. Har hunnit med Egypten, Tanzania och London bara i år och alla resorna har varit så olik den andra. Kan inte själv förstå att jag har haft råd, men jag har fått chanserna och valt att hellre lägga min lön på att resa än att köpa nya kläder. Spara, spara, spara säger jag bara.
 
London var i alla fall en helt fantastisk stad. Var där i fyra dagar och vi hann faktiskt göra en massa. Speciellt gå runt så att fötterna värkte. Tror vi var över nästan hela stad och jag vet inte hur många kilometer vi gick varje dag. Men det var så värt det! En sak är säkert, jag vill absolut åka tillbaka!
 
(Mer bilder kommer så fort jag har tid)

Höst boost - Träning

Tips

Hur många gånger har vi inte hört att träning är bra för oss? Att det kommer få oss att må bättre?
Alla som har sagt det, de har helt rätt.
 
På sommaren är det i alla fall för mig mycket lättare att ta sig iväg och träna. Jag menar, det är bara att gå ut utanför dörren och ta en joggingtur, hoppa i vattnet eller spela beach volleyboll med vännerna. Det går att göra så otroligt mycket utomhus och det bästa är att det är gratis! Nu på hösten är det istället kallt, mörkt och trist när man har tagit sig hem efter skolan och att gå ut och springa är kanske inte det första man är sugen på att göra. Så vad ska man göra för att hålla sig aktiv?
 
Här kommer två tips på olika träningsformer för er som inte vill lyfta vikter, eller som vill göra något mer. En träningsform som du kan göra hemma och är gratis, och en som du kan behöva ett gymkort för.
 

 
Mitt första tips är att kolla in Blogilates pilates videor. Hon är för det första en sjukt inspirerande tjej när det kommer till att träna och äta rätt. Hon sitter varje månad och fixar ihop ett helt träningsschema bland hennes videor som man kan följa. Jag lovar att hennes videor kommer vara extremt uttröttande men att hon kommer få er att vilja fortsätta till slutet av videon. Förutom hennes Workout Series så får ni inte missa hennes Cheep Clean Eats.
- - -
 
 
Mitt nästa tips är att dra med en kompis och testa ett pass med PSI - Powerstrike Impact (kickboxning). Jag köpte gymkort under sommaren på Inpuls här i Luleå och har sen dess gått några gånger på det och jag måste säga att det är otroligt kul! Och så otroligt svettigt! Har ni haft en jobbig dag är det helt perfekt att ta ut det på säcken, ta bara med en stor vattenflaska!

Höst boost - Film och serietips

Tips

Här kommer första inlägget med Höst Boost'n! Dock lite sent men har haft så himla fullt upp! Tänkte att jag skulle börja med att fylla ett inlägg med tips på filmer och serier för myskvällar med vännerna.
 
 
THE BIG BANG THEORY -
Handling:
Nördfysikerna Leonard och Sheldon förstår sig på det mesta, från den oemotståndliga gravitationskraften hos svarta hål till atomernas komplexa struktur. Men när atomerna samlas i en kvinnas skepnad kommer deras teorier och kunskaper till korta. Det framgår med all önskvärd tydlighet när de får snyggingen Penny till granne i studentkorridoren – hon får hela deras universum att gunga och expandera på sätt som de aldrig hade kunnat föreställa sig...
 
Kommentarer:
Jag hoppas verkligen att ingen av er har missat The Big Bang Theory. Det är absolut en av mina favorit serier! Älskar blandingen av de olika karaktärernas personligheter och skrattar lika mycket varje gång.
 
PRISON BREAK -
Handling:
Lincoln Burrows döms till döden för att ha mördat brodern till USA's vicepresident. Han hävdar dock att han är oskyldig och har blivit utsatt för en komplott. Från början är det bara hans bror, Michael Scofield, som tror på hans berättelse och för att rädda sin bror från en säker död tvingas Michael vidta drastiska åtgärder. Han rånar en bank för att hamna i samma fängelse som sin bror för att hjälpa honom att fly. Han har kunskapen, in i minsta detalj, om hur fängelset är byggt och utifrån det har han byggt en plan för hur de båda skall lyckas fly. Det går dock inte helt enligt de på förhand uppgjorda planerna...
 
Kommentarer:
Den här serien är en av de mest beroende framkallande serier jag har sett. Och tro mig, jag har sett många olika serier. Den är otroligt spännande! Men ja, se till att inte börja se serien före ett viktigt prov utan se den då ni har gått om tid.
 
 
 
THE VOW -
Handling:
Leo och Paige är ett ungt förälskat par i Chicago. En natt råkar de ut för en bilolycka och medan Leo klarar sig oskadd hamnar Paige i koma. När hon vaknar upp igen har hon inget minne av de sista åren i sitt liv och kommer inte alls ihåg tiden hon och Leo har tillbringat tillsammans. Istället kommer hon ihåg tiden då hon var förlovad med en annan man.
 
Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras och fast besluten att inte förlora henne beslutar han att göra allt i sin makt att vinna hennes hjärta. Igen.
 
Kommentar:
Det här är en av mina absoluta favorit filmer. Filmen är inspirerad av en verklig händelse och är i mina ögon helt perfekt. Jag älskar skådespelarna, älskar handligen och tycker den har allt! Den är både rolig, romantisk och sorglig. Allt i ett. Så har ni inte sett den, SE DEN!
 
 
THE GREAT GATSBY -
Handling:
Nick Carraway har flyttat från mellanvästern till Long Island och lär där känna den mystiske Jay Gatsby som lever ett liv i överdådig lyx. Nick kommer in i Gatsbys glamorösa umgängeskrets men så småningom uppdagas hemligheter och tragedier som visar att deras liv inte är så perfekta som de ger sken av.
 
Kommentar:
Såg den här för första gången på bio med mina bästa vänner. Och precis som med alla andra filmer med Leonardo DiCaprio är den fantastisk. Speciellt om ni är som jag och gillar historia och är intresserad av att se hur livet var bakåt i tiden.
 

Bortrest

Resor, Vardagligt

Jag har varit bortrest, igen! Jag och killen tog flyget till London för en lång weekend i onsdags och kom hem först tidigt på måndag morgon. Har verkligen haft det helt underbart, det är en otroligt fin stad och jag längtar efter att få tid att sätta mig ner och redigera bilderna från resan! Att få tid till det är bara det lilla problemet. Speciellt mina helger är väldigt upptagna... Hela veckorna går så himla fort!