Hemsida/Portfolio

Vardagligt

 
Jag tänkte att det äntligen var dags att dela min nya hemsida/portfolio för er. Så här är den! Den är inte riktigt klar än, jag sitter fortfarande och försöker välja ut bilder att publicera. Jag valde i alla fall att för tillfället använda mig av portfoliobox och jag gillar det! Krävdes inte så mycket tid att skapa hemsidan och den är enkel att förstå sig på.
 
Är ni också sugna att skapa en portfoliobox till era bilder så testa Portfoliobox! Om ni använder den här länken får ni också 10 extra bilder. :)
 
 

Snöfall och lyxfrukost

Vardagligt

 
Idag snöar det och jag har en lång sovmorgon ända till kvart över elva. Det jag älskar med sovmorgonar är att bara få ta det lugnt, att kunna sitta en timme och äta frukost och inte behöva stressa iväg. Igår var det proteinpannkakor som gällde till frukost och idag gjorde jag en hallon- och kokosmugcake som blev godomligt god! Jag utgick ifrån Emmas recept men bytte blåbär mot hallon och lite andra mindre ändringar efter vad jag hade hemma.
 
För övrigt är jag alltid så sugen på att stå och baka eller laga mat just nu, bara pyssla på med något. Jag har verkligen kommit igång med träningen och som jag tror att alla vet så är vad man äter en viktig del när man tränar. Så allt jag gör i mitt kök är mesta dels nyttiga mellanmål, frukostar eller bara måltider. Och det är så otroligt gott! Nyttiga saker utan socker behöver inte alls vara tråkiga utan är enligt mina smaklökar så mycket godare!