Döende blogg

Vardagligt

Jag lever fortfarande. Jag har inte dött som bloggen har gjort. Grejen är bara det att jag har knappt suttit något framför datorn under slutet av december och nu under januari. Datorn har väl alltid varit igång men det enda jag har gjort är att lyssna på musik eller se på filmer/serier. Till och med min kamera har legat och dammat på hyllan. Jag har haft annat i tankarna (mesta dels skola...) så jag har inte kännt att jag har något roligt att skriva vilket, nu när jag tänker efter, jag aldrig har hur som helst.
 
Men det är verkligen kul att se att trots min frånvaro så har mina läsare ökat. Jag förstår inte varför men kul att ni har hittat hit! Det trillar också in beställningar på bloggdesigner med jämna mellanrum så nu har jag en hel lista.
 
2013 har i alla fall börjat, till min stora förvåning, riktigt bra. Hade ett jätteskönt lov och det var inte fullt så svårt som jag trodde det skulle vara att tvinga sig iväg till skolan igen nu i tisdags. Jag tror det här halvåret kommer vara över innan jag har hunnit förstå att det har börjat. Tiden går verkligen fort, ibland för fort.

 
 har du verkligen mest skolan i huvudet? ;););)

Men du borde blogga oftare fanny!!!<3Emma

Sv: Tack så mycket! :)EMMAGENCY

Du har nog rätt, det kommer gå undan! Har lite blandade känslor inför sommaren. Ska ta studenten, och det kommer bli hur grymt som helst! Men samtidigt känns det så sorgligt att inte få komma tillbaka till klassen till hösten...sofie

Tack ! :)Emelie

vilken fin bild!
haft en bra start på 2013? :)KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0