Bra början på veckan

Djur & Natur, Porträtt & Människor, Vardagligt

[Fotodatum: 2013-01-12]
 
Ny vecka idag då. Oftast brukar inte direkt måndagar vara min favorit dag men denna vecka har faktiskt börjat bra. Med vårt nya schema har vi bara två lektioner på måndagar och slutar då redan klockan elva. Var så skönt att ta sig hem, äta lunch och sen gå ut på en promenad i det vackra vädret medan solen fortfarande syntes. 
 
Nu måste jag dock sätta mig och räkna matte... känner mig inte speciellt peppad.

Döende blogg

Vardagligt

Jag lever fortfarande. Jag har inte dött som bloggen har gjort. Grejen är bara det att jag har knappt suttit något framför datorn under slutet av december och nu under januari. Datorn har väl alltid varit igång men det enda jag har gjort är att lyssna på musik eller se på filmer/serier. Till och med min kamera har legat och dammat på hyllan. Jag har haft annat i tankarna (mesta dels skola...) så jag har inte kännt att jag har något roligt att skriva vilket, nu när jag tänker efter, jag aldrig har hur som helst.
 
Men det är verkligen kul att se att trots min frånvaro så har mina läsare ökat. Jag förstår inte varför men kul att ni har hittat hit! Det trillar också in beställningar på bloggdesigner med jämna mellanrum så nu har jag en hel lista.
 
2013 har i alla fall börjat, till min stora förvåning, riktigt bra. Hade ett jätteskönt lov och det var inte fullt så svårt som jag trodde det skulle vara att tvinga sig iväg till skolan igen nu i tisdags. Jag tror det här halvåret kommer vara över innan jag har hunnit förstå att det har börjat. Tiden går verkligen fort, ibland för fort.