Alla ♥-dag

Vardagligt

 
Glad alla hjärtans dag mina fina läsare! Jag hoppas att ni allihopa får en jättebra och kärleksfull dag. Även om jag tycker att man ska sprida kärlek varje dag så kan man försöka sprida extra mycket kärlek just idag. Och trots att det kan kännas lite ensamt dagar som denna om man är singel så lovar jag att ni alla är älskade. Puss på er ♥
 

Thomas Sabo

Stilleben

Har länge velat ha ett Thomas Sabo armband. Jag gillar verkligen armband med berlocker. Älskar hela idéen om att samla på sig berlocker med saker man tycker om och från olika platser, alla med något minne. Fick i alla fall pengar att köpa mig ett armband i julklapp och sen har jag fått några berlocker i födelsedagspresent! Gillar den verkligen!
 
Några andra berlocker jag gillar/vill ha: 1, 2, 3
 
Nikon D7000 - Nikkor 35 f/1.8 - Dörr Basic Line 160 + paraplyer

Önska inlägg

Vardagligt

Jag har verkligen en tråkig vardag för tillfället. Allt jag gör är att vara i skolan, plugga, jobba, ligga i sängen och göra ingenting samt vara inne på tumblr. Jag har verkligen inget intressant att skriva. Samtidigt så vill jag försöka komma igång med bloggandet igen!
 
Så jag därför tycker jag att ni får önska inlägg ni vill att jag ska skriva. Vad vill ni läsa om/se mer av?
 
Kan till exempel vara inlägg...
...med bilder från tumblr som inspirerar mig.
...om mig själv.
...med teman som kärlek, glädje, lycka osv osv.
...för att öka självkänsla/självförtroende
...om andra peppande saker
...fototips
 
Kom med idéer!
 
 

Kliar i fingrarna

Djur & Natur, Vardagligt

Det riktigt kliar i mina fingrar just nu för att fota. Problemet är bara att jag har så mycket jag borde göra och det är inte ljust nog många timmar på dagen för att få bra ljus då jag slutar så sent dagarna jag jobbar. Men ja, får väl ta och leka lite med blixtarna istället!
 

Saknade

Vardagligt

Har ett sånt fotosug just nu, hade verkligen velat tillbringa lite tid i fotostudion...
 
Jaja, går kvällen tillbringades med min extremt saknade vän, Sigrid. Vi såg på melodifestivalen upp och ner och tryck i oss allt för mycket chips med tanken på att vi hade ätit semlor tidigare (var nästan på gränsen till illamående...) Sen så pratade vi som vanligt i flera timmar. Var som länge sedan vi träffades så fanns en hel del att prata om.
 
Sen nu på förmiddan idag åkte vi in till stan och fikade med Sara på Waynes. Har verkligen verkligen saknat de där tjejerna!
 
 
[Bild 1: Jag och Sigrid, igår | Bild 2: Patrik, Sigrid och Sara, Juni 2012 | Bild 3: Sigrid och Sara, Juli 2012]

Glad nyhet

Vardagligt


[Bilder från Instagram, @fannyfredrica]
 
Har tillbringat min fredagskväll och denna förmiddag med att göra om lite i mitt rum. Kände för att göra om min vägg med de nya bilderna jag framkallade och det slutade med att jag gjorde om precis allt. Blev hyfsad nöjd i alla fall!
 
Har förövrigt en, för mig, glad nyhet. Jag ska två veckor till Tanzania i sommar! Sökte som ledare till ett läger där med kyrkan och kom med. Så två veckor under sommarlovet ska jag nu tillbringa i Afrika!!! Är så taggad! 
 
 

Åttonde februari tvåtusen trettton

Vardagligt

Idag är jag ledig, har supernatural-maraton, framkallar bilder, städar mitt allt för stökiga rum och dricker te med en gullig tesil. Jag är så glad nu för tiden...