Invisible Children

Övriga inläggJag vet inte riktigt om det är NÅGON som inte har sett videon ↑över↑ om KONY 2012. Jag har läst hur många åskiter som helst om den videon de senaste dagarna. Vissa hyllar den och andra inte. Här får ni i alla fall min åsikt (kortfattat) om det hela:

Jag rekomenderar verkligen alla att se den här videon MEN jag skulle inte rekomenderar er att ge era pengar till Invisible Children. Anledningen till att jag inte tycker att Invisible Children verkar om en bra idé att ge pengar till kan ni läsa bra om här, eller här. Jag vet inte ens om Kony är i livet, eller ens kvar i Uganda. Allt jag vet är att även om jag verkligen vill att människor som Kony ska bli stoppade så känns det inte som att ge pengar till Ugandas regering är den rätta vägen. 

Dock så, som sagt, rekomenderar jag er verkligen att se videon för att jag tycker den är riktigt bra och att man kan lära sig mycket av den. Jag tycker det är helt fantastiskt hur den där videon har lyckats sprida sig runt om i världen genom det vi i den yngre generationen är experter på, använda internet. Jag tycker videon visar så himla bra att vi kan uppnå mycket om vi bara hjälps åt. Videon väckte verkligen känslor hos mig och jag ville verkligen göra allt för att hjälpa till, för att göra världen lite bättre. För första gången kändes det också som att man faktiskt kunde göra skillnad.

Sen så ska man alltid vara försiktig till vem man ger sina pengar, tyvärr finns det människor/organisationer som gör allt för att få pengar och man vet inte riktigt vad de pengarna går till.  

Så titta på videon, blir berörd, var försktig vilka organisationer du väljer att lita på och våga göra skillnad, det räknas!sv: synd :/Felicia

den är verkligen värd att se!pussAmanda

Allt bra med dig? :)KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0