De senaste dagarna

Djur & Natur, Vardagligt

Hej alla glada!
 
Nu var det faktiskt inte så jättemånga dagar sen jag skrev ett inlägg sist, otroligt! Idag har det varit en extrem slappdag. Jag och min yngsta lillasyster har tillbringat dagen i sängen och bara tittat på filmer [dubbad Harry Potter mest..]. Det har verkligen ösregnat ett tag mitt på dagen. Så mycket att man inte hörde vad de sa i filmen då regnet attackerade taket. Vi fick höja volymen till det högsta och flytta närmare datorn. 
 
Annars då de senaste dagarna? Jag försökte hålla mig vaken under OS-invigningen men lyckades inte. Tittat lite på OS, mest simmningen. Har fått en crush på Ryan Lochte som fick guld i 400m medley, gosh han är sjukt snygg! GOOGLA! Mamma har fyllt 42 så det har varit lite födelsedagsfika med en lättgjord version av jordgubbstårta (en tuppkaka, eller som jag kallar det inte-vispa-kaka, med grädde och jordgubbar på). Jag har också spikat i mer än 1000 spikar på vårt nya stugtak.
 
Så nu vet ni lite av vad jag har gjort de senaste dagarna. Vad har ni haft för er då? Och jag är ledsen att jag inte har svarat på några kommentarer den senaste tiden, ska göra det så fort jag kan!
Lovisa Lindström

Åh vilken bild! Helt underbarLisa Eriksson

jättefin bild! :)Cajsa FOTO

Fin bild verkligen :DCajsa FOTO

Och du, vad är korden man lägger in så det blir så folk inte ta bilder och så.. som du ha.. SÄÄÄMST å förklara hahahKORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0