De senaste dagarna

Djur & Natur, Vardagligt

Hej alla glada!
 
Nu var det faktiskt inte så jättemånga dagar sen jag skrev ett inlägg sist, otroligt! Idag har det varit en extrem slappdag. Jag och min yngsta lillasyster har tillbringat dagen i sängen och bara tittat på filmer [dubbad Harry Potter mest..]. Det har verkligen ösregnat ett tag mitt på dagen. Så mycket att man inte hörde vad de sa i filmen då regnet attackerade taket. Vi fick höja volymen till det högsta och flytta närmare datorn. 
 
Annars då de senaste dagarna? Jag försökte hålla mig vaken under OS-invigningen men lyckades inte. Tittat lite på OS, mest simmningen. Har fått en crush på Ryan Lochte som fick guld i 400m medley, gosh han är sjukt snygg! GOOGLA! Mamma har fyllt 42 så det har varit lite födelsedagsfika med en lättgjord version av jordgubbstårta (en tuppkaka, eller som jag kallar det inte-vispa-kaka, med grädde och jordgubbar på). Jag har också spikat i mer än 1000 spikar på vårt nya stugtak.
 
Så nu vet ni lite av vad jag har gjort de senaste dagarna. Vad har ni haft för er då? Och jag är ledsen att jag inte har svarat på några kommentarer den senaste tiden, ska göra det så fort jag kan!

Jag hamrar och spikar och bygger...

Vardagligt

Hej! Jag tror inte att det är någon idé för mig att säga att jag ska bli bättre på att blogga, det blir ändå aldrig av! Fast självklart så ska jag ju bli det men ni får nog räkna med att uppdateringen kommer bra ganska låg under resten av sommarlovet också... Men ni kan alltid följa mig på Instagram och Twitter, heter fannyfredrica på båda! Är lite mer aktiv där i alla fall!

Just nu är jag i stugan. Vi håller på att bygga ut den lite och göra den tätare. Det går framåt, sakta dock men det är i alla fall något. Det här är också första dagen på länge då det faktiskt är någon värme här. De senaste dagarna har det blåst rejält så man har varit klädd i jeans, huvtröjor och sockar. Ingen sommarvärme direkt tyvärr! Vi har i alla fall familjeträffar på det blivande taket med hammare och spikar. Det ekar över hela området.

Men hoppas ni alla har en bra sommar, hammaren väntar på mig!

 

[några av de senaste bilderna från instagram]

Varmt och trångt

Vardagligt

Ledsen för den bristande, eller snarare helt stillastående, uppdateringen. Har verkligen inte haft någon lust att blogga eller tid för den delen. Men nu börjar lusten komma tillbaka, tyvärr inte tiden och trådlösa internet fungerar inte hemma längre. Tjohoo... Måste försöka fixa det, vet bara inte hur..
 
Det har regnat och åskat rejält nu under helgen. Jag, Sara och Julia hade filmkväll i fredags och somnade alla tre i min 120 säng. Vaknade tidigt på morgonen av att det åskade och fick panik för att internet, tv och sånt var igång så skyndade mig upp ur sängen för att slå av det och hittade Sara liggandes på golvet och Julia över hela sängen. Själv gick jag upp till syrran och kröp ner bredvid henne istället för att få lite mer plats. Så ett tips, en 120 säng är liiite för liten för att sova tre personer i! ;)