Rabattkod till er

Vardagligt

Har tillbringat den senaste en och en halvtimme med att svara på diverse mejl. Men hittade bland annat det här i min inkorg:
 
 
Så skynda er in där och passa på att klicka hem lite julklappar medan ni har rabatten. Och när jag ändå är inne på ämnet om min mejl. Ni vet väl att ni alltid kan mejla mig? Om precis vad som helst. Litet eller stort. Jag brukar oftast vara ganska snabb på att svara där och jag hjälper er gärna med vad som helst.
 
Så är det något, tveka inte, mejla  mig -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com

Grattis, ni vann!

Vardagligt

Dags att avslöja vinnarna i tävlingen! Bättre sent en aldrig, eller hur?
 
De två vinnarna är... trumvirvel..

1a plats - Ida
och
2a plats - Ebba
 
Stort grattis till er. Ett litet mejl till er bör dyka upp innom de närmaste minutrarna så att jag kan få eran adress och vet var priset ska skickas. Ha en bra andra advent!
 
 
 
 
 

Kura ihop sig till en boll

Vardagligt

Jag är verkligen ledsen av att bloggen inte uppdateras så ofta, att vinnaren i tävlingen FORTFARANDE inte är uppe här på bloggen och allt. Det är bara himla mycket just nu i mitt lilla liv. Har jättemycket i skolan, jag är jättetrött och allt är bara allmänt kaos. Det är så att jag är så nära att bara vilja krypa ihop i en boll och gråta, trots att jag egentligen inte är ledsen. Det är bara så MYCKET!

Men tack för alla era gulliga kommentarer. De värmer! Ska försöka uppdatera mer för eran skull, och vinnaren ska avslöjas snart. Har bara inte tid och jag hoppas ni förstår! Puss på er och sov så gott.

En extra dag

Vardagligt

Tävlingen skulle ju egentligen ha avslutas igår men då jag har så mycket jag måste hinna göra idag så ger jag er en extra dag att anmäla er till den. Så har ni missat den är det bara att klicka HÄÄÄÄÄR! Kommer dra vinnaren imorgon istället. Så ni har till midnatt idag på er att anmäla er!
 
Hoppas ni har en bra första advent!