Min skoldag i bilder

Vardagligt


NO pågång, våran lärare Gunnar visade något bildspel om Genetik.


Sigrid är glad som vanligt, även om det är mitt uppe i en NO föreläsning... Vi gick tillslut ner till skolans bibliotek där vi satt och jobbade. Det är jätte skönt att sitta där och jobba, knäpptyst och sköna stolar. Hann göra 20 tal i matten så nu behöver jag inte stressa de sista veckorna för att hinna klart!

Lunchrast innebar biljard i vårat arbetslagssällskapsrum. Har inte alls koll på hur det gick då jag inte själv spelade. Jag roade mig med att fota istället. ;)


Textilslöjd/bild, jag och Sigrid fick cykla in till stan på slöjdlektionenn för att titta på garn och olika mönster till vårat examensarbete. Eftersom vi skulle hinna det fick vi hoppa över bilden. Efter det var skoldagen slut och jag mötte mamma utanför sitt jobb och så vi kunde cykla hem tillsammans. Tyvärr hade mammas cykel fått punktering så vi gick istället och ledde cyklarna genom regnet och blåsten. Jag har i alla fall upptäckt idag att min jeansjacka, stickade sjal och stickade mössa inte stöter ifrån sig vatten... ;)


Eftersom mina kläder inte riktigt var idealiska för dagens väder, kan till mitt försvar säga att det inte regnade då jag cyklade till skolan på morgonen och var så stressad att jag inte tänkte på om det kanske skulle kunna börja regna på eftermiddagen. Jag var i alla fall ganska kall då jag kom hem så bestämde mig för att blanda ihop en stor kopp varmchoklad medan jag pluggade lite NO. Tyvärr gick det inget vidare med NO'n, jag öppnade boken och stängde den direkt igen...
sofia [foto & vardag]

fin blogg :)KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0