Två härliga kvällar med ett gäng härliga personer

Vardagligt

Har två kvällar i rad nu umgåtts med ett gäng härliga personer. Igår kväll åkte jag över till Benjamin där vi tittade på film och drack te med Jonathan, Hanna, David och Emilia. Vi hade väldigt lyckade diskussioner om film och snygga kändiskillar. ;)

Idag har jag varit med Maja och gjort ett tappert försök att plugga innan vi cyklade in till kyrkan för en ungdomskväll med gospelmässa. När själva mässan och fikat efteråt var över satt vi (Jag, Maja, Linnea, Benjamin, Jonathan, David, Hanna, Gustav för er som vill veta) länge och försökte komma på texten till Don't stop beliving av Journey så vi kunde spela den på "open stage". Gick inte super bra så vi spelade Du är en bön istället. Cirka en/två timmar senare kom kära Maja på att hon hade den på mobilen... Vi kan skylla hennes blackout på att klockan var efter elva. Men vi var glada ändå i försök att komma på något annat att spela.

Efter en cykeltur hem sitter jag nu i sängen bredvid Maja och lyssnar på Journey. Vi ska väl snart gå och lägga oss. Imorgon blir det att äta brunch med Maja och Linnea. Linnea ska cykla över hit och vi ska göra american pancakes och smothie. Men nu säger jag godnatt! :)

KORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0