Midsommarledig

Vardagligt

Hejsan alla underbara läsare som trotts min lilla bloggpaus ständigt går in och läser. :D

Är just nu hemma från konfalägret. Ska dock tillbaka dit imorgon klockan nio. Jag har bara varit hemma under midsommarhelgen, fast har inte riktigt varit hemma utan snarare i stugan. Har i alla fall det super bra på lägret, jag ville absolut inte åka hem. Jag trivs super bra med gänget och saknar de redan efter två dagar. Kommer bli tungt på lördag då vi konfirmeras och skills åt. Men berättar mer om lägret på söndag/måndag. Nu måste jag gå och lägga mig. Kommer hem på fredag igen så bloggar då. Hoppas ni har haft en toppen vecka! :D
Arkiv bild, har inte hunnit ladda över bilderna från lägret än.

Nu åker jag

Vardagligt

Ville bara snabbt slänga in ett inlägg och säga att jag åker iväg på konfalägret nu. Bloggar så fort jag får tag i internet. Men ha ett super bra början på sommarlovet! :)

Med i en fototävling

Övriga inlägg

Är nu med och tävlar om ett stativ hos Jonna. Temat är färgglatt och älskar verkligen där där bilden på gräslöksblommorna med humlorna på. Skulle verkligen vilja vinna stativet för att mitt stativ jag har nu går inte ta med sig någon stans, det är jätte stort, klumbigt och dessutom så sitter inte riktigt kameran fast i den så jag vågar knappt använda det. Ett stativ är bra till allt! För att kunna ta självporträtt, fota i dåligt ljus o.s.v.

Godmorgon

Vardagligt

Godmorgon!
Nu har jag precis ätit klart min frukost och måste sätta igång att göra allt jag ska hinna innan jag åker ikväll. Jag har knappt börjat packa så har ganska mycket jag ska hinna...
Arkivbild från när jag skulle till Stockholm

Fixat inför imorgon

Djur & Natur

Nu är jag på väg att gå och lägga mig, det blev en ganska sen kväll men har haft fullt upp med att fixa inför morgondagen. Men godnatt allihopa. :)

Info om konfa

Vardagligt

Imorgon kväll åker jag iväg på ett tre veckors långt konfirmations läger. Jag kommer vara hemma under midsommarhelgen men då ska vi nog vara i stugan hela tiden så... Kommer därför inte ha internet så imorgon blir min sista bloggdag på cirka tre veckor. Ska därför försöka blogga lite extra mycket. Nu ska jag i alla fall packa inför imorgon och lite sånt ;)
Foto: Julia

Äntligen SOMMARLOV!

Vardagligt

Igår fick jag äntligen det här efterlängtade och omtalade SOMMARLOVET. Gud så skönt det känns att få slippa skolan i 10 hela veckor! Som varje skolavslutningsdag så var några vänner till familjen och åt lunch hos oss och vi hade verkligen jätte kul. Pågrund av att det var 37° i solen så hade vi ett stort vattenkrig med iskallt vatten. Det gick knappt att vara i solen utan att smälta av värmen. Jag lyckades i alla fall tömma en hel 1,5 L flaska över Evelina ett antal gånger trots att våra lag var väldigt ojämna. Vi var största delen 3 mot 7 innan Brianna gick över till vårat lag...

Igår kväll körde vi också över båten till stugan. Det var helt vindstilla på havet och inte ett ända moln på himlen. Det blev en jätte mysig båttur. Nu har jag varit hemma i drygt 2 timmar och suttit och förtöver bilder från kameran och gått igenom blogginlägg på bloglovin.
Sara och Sigrid i förrgår kväll då de sov över hos mig
Foto: Benjamin
Foto: Pappa

Läsårets sista skoldag är nu över

Djur & Natur

Har precis kommit hem från läsårets sista skoldag. Imorgon klockan 9-10 får vi sommarlov! Och ja, jag vet att våran skola är lite efter. De flesta får skolavslutning idag eller så har de redan fått det... ^^
Nu ska jag ut i solen, det känns som att jag måste passa på att vara ute medan det är fint väder ute. Om några timmar kommer Sara över till mig och sover här till imorgon. :)

Lugn dag

Vardagligt

Jag har haft en super lugn och VARM dag idag. Var i skolan i cirka 1-2 timmar på morgonen innan jag och Sigrid cyklade hem till mig där vi åt lunch och bara tog det lugnt. Vi behövde inte vara tillbaka i skolan fören klockan ett då vi skulle spela brännboll i hettan. När vi hade vunnit över 8C, med fyra ynka poäng, så fick vi sluta.

Hemma bra men stugan bäst

Djur & Natur

Jag har haft en super skön helg med hyffsat bra väder, förutom en liten storm som slog ut all el... Nu ska jag gå och lägga mig, det är ju skola imorgon. Vi kommer dock inte ha några vanliga lektioner så det blir nog en ganska skön dag! Godnatt. :)
Två bilder från igår kväll

Äventyrsbad med fluffarna

Vardagligt

Idag har jag verkligen haft en super rolig dag med fluffklubben (friluftsklubben) på Piteå äventyrsbad. Vi kom dit vid 10 och var helt ensamma på hela badhuset de första två timmarna. När vi sen hade ätit lunch hade det kommit några till men det var ändå väldigt tomt. En toppen bra avslut på denna skolvecka.

Jag kommer ta en liten, tvingad, bloggpaus under långhelgen nu. Jag ska iväg och kommer inte ha tillgång till internet fören jag kommer hem igen på måndag. Men jag hoppas att ni får en kanon helg med mycket sol! :) Godnatt.