Hemma för några dagar

Djur & Natur

Är entligen hemma igen från stugan, har haft det super bra men det är verkligen skönt att komma hem och få sova i sin egna sköna säng. Min säng i stugan är inte speciellt skön och sen har det surrat myggor och sånt runt öronen på en hela natten... Vi har i alla fall haft toppen väder med 22 grader varmt i vattnet och fina vindstilla kvällar. När det har varit så varmt i vattnet har jag badat flera gånger om dagen. Är extremt stolt över min farmor som trots sin rädsla mot vatten har paddlat kajak och badat med mig där hon faktiskt lät sig bara ligga och flyta och klättra upp på en stor hal sten i vattnet som vi kallar "bad stenen". Förutom det vanliga som att åka båt, bada, sola och läsa har jag också fått följa med kusinerna på en liten segeltur vilket var hur mysigt som helst! Mycket bättre än motorbåt!

Nu är jag i alla fall hemma i några dagar innan vi åker tillbaka till stugan. Ska ut och fota med Wilma, Clara, Evelina och kanske Alva nu. Mitt vanliga lilla fototeam. ;)

Alice None

Hejhej! Jag driver en Pretty little liars-fanblogg och skriver om nyheter, gossip, om skådespelarna, och såklart teorier om vem A kan vara! Har du inte redan gett serien en chans så tycker av absolut att du ska göra det! Du kan se alla avsnitten på min blogg så slipper du leta rätt på de själv.

Jag gör bloglovinbyten.
Http://prettylittleliaar.blogg.se

Kramkram, -AKORT INFORMATION:
Design och foto:
» Jag har gjort min design själv
» Jag redigerar mina bilder i Camera raw och Photoshop CS6
» Läs om min kamerautrustning HÄR


Övrigt:
» Du kan alltid mejla mig om det är något, svarar så fort jag kan! -> fannyfredrica.blogg@hotmail.com
» Snälla, läs inlägget innan du frågar vad jag har gjort idag osv.
» Kommentera snällt! Både mot mig och andra som har kommenterat!


Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (syns ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0